Kategorie

Newsletter

Zapisz się aby otrzymywać informację o promocjach.

Informacje

Nowe produkty

Promocje

Polityka prywatności

 

Dane osobowe przekazywane przez naszych klientów  podczas rejestracji oraz zawarcia umowy o dostawę produktów w Sklepie internetowym www.therose.pl  są przetwarzane The Rose S.A. ul. Niepodległości 14 58-100 Świdnica.

Wykorzystywanie danych osobowych

Przekazane dane osobowe, są wykorzystywane wyłącznie w celu:

realizacji zamówień,

jeśli rejestrujący się klient wyrazi zgodę, w celu informowania o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez Sklep internetowy www.therose.pl

Przekazywanie danych osobowych:

  • Dane osobowe przekazywane przez Państwa wykorzystywane są jedynie przez firmę The Rose S.A. ul. Niepodległości 14 58-100 Świdnica  w celu utworzenia indywidualnego konta i zarządzania tym kontemorazw celach związanych z realizacją zamówienia i przesyłaniem ofert promocyjnych.
  • Wprzypadku dokonania zakupu w sklepie www.therose.pl  dane osobowe mogą być przekazywane, w zależności od wyboru formy wysyłki, następującym podmiotom w celu dostarczenia zamówionych towarów:
  1. firmie kurierskiej;
  2. firmie InPost Paczkomaty Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie, świadczącej usługi dostawy i obsługi systemu skrytek pocztowych (Paczkomaty);

 

Dane osobowe są chronione zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. z 2002 r. Nr 101 poz. 926, ze zm.) w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osób trzecich.

 

Dostęp do danych

 

Każda rejestrująca się w Sklepie www.therose.pl osoba ma prawo dostępu do swoich danych, ich poprawiania oraz usunięcia.  Poprawienia danych można dokonać logując się na swoje konto na Sklepie internetowym www.therose.pl. Klient ma prawo usunięcia swoich danych ze zbioru. W tym celu klient powinien powiadomić Sklep o chęci usunięcia danych za pośrednictwem poczty e-mail kontakt@therose.pl lub pocztą tradycyjną na adres The Rose S.A. ul.Głowackiego 14 58-100 Świdnica.

W przypadku, gdy Klient posiadający konto w Sklepie www.therose.pl utracił w jakikolwiek sposób hasło dostępu Sklep umożliwia wygenerowanie nowego hasła. Należy w panelu logowania kliknąć „Nie pamiętasz hasła?” i postępować zgodnie z instrukcjami.

WAŻNE! The Rose S.A.  nigdy nie wysyła żadnej korespondencji, w tym korespondencji elektronicznej z prośbą o podanie danych do logowania, a w szczególności hasła dostępu do konta Klienta.